Børnedans

Midtlollandske Folkedansere

Aktuelt lige nu:


Afslutning - Opvisning

Lørdag den 30. marts


Generalforsamling

Torsdag den 4. april.


Vedtægt.


Børnedans.

Festligt, folkeligt, for fornøjeligt, det er FOLKEDANS, når det er bedst.


Hver torsdag, bruger vi øre, ben, og hoved, for at få musik, krop og takten til at gå op i en højere enhed, det kan nemlig lade sig gøre, når du lytter til vores spillemænd, information fra leder og dine venner på holdet, og så ellers bare nyde at synge, danse eller bevæge dig i takt til musikken, det kan du få mulighed for hos Midtlollandske folkedansere.

Glæden ved dansen deler vi gerne ud af, både om torsdagen til træningen, eller sammen med andre børn og unge fra Region Sjælland, hvor vi deltager i nogle danseweekender, både hos os, og hos de andre foreninger på Sjælland.

Vi deltager selvfølgelig i opvisninger både vores egen i Holeby, til børnestævne sammen med ca. 100 andre danseglade børn, og så har vi de sidste to år også været på Bakken og danse på den store scene, det er en fantastisk oplevelse. De synes vi er så gode at de gerne vil have vi kommer igen, så hvem ved!

Både nye som "gamle" dansere kan deltage hos MLF, for vi kommer for at lære nyt og ha' det sjov, vil du også det, så kom torsdag d. 6. september 2018 kl. 17.15 til familie- /børnedans, eller kl. 18.00 til børne- /ungedans.


Hilsen

Ann-Gitte