Om Foreningen

Midtlollandske Folkedansere

Aktuelt lige nu:

Corona situationen.

På baggrund af de seneste udmeldinger fra stasministeren har vi besluttet at:

Generalforsamlingen er udskudt på ubestemt tid

Vores udflugt forsøger vi at gennemfører den 19. september.

Dans på frilandsmuseet den 17 maj er aflyst.

Børnestævnet på Amager den  2 og 3. maj er aflyst.

Vores besøg fra Værnamo i september er udskudt til engang i 2021.

Ny sæson forventes at starte den 3. september.

Velkommen hos MidtLollandske Folkedansere.

Foreningen blev stiftet den 24. februar 1939, og har været aktiv i alle årene siden. Vi har altid haft hjemsted i Holeby, og holder i øjeblikket til på Holeby skole. Foreningen har egne foreningslokaler på skolen, hvor vi holder forskellige møder, og afvikler nogle af vore aktiviteter.

MLF kan i øjeblikket tilbyde flere forskellige aktiviteter. Foreningens hovedaktivitet er dans for børn, unge og voksne. Dette træner vi om torsdagen på 3 børne- og ungehold og et voksenhold. Andre aktiviteter er dragtsyning og musik og samspil i MLF’s spillegruppe. Disse aktiviteter foregår om onsdagen, hvor man, under kyndig vejledning, kan sy sin egen dragt eller øve sig i at spille folkemusik til dans. Hver anden mandag spiller Højreby Spillemandslaug. Alle aktiviteter foregår på Holeby skole.

Alle er velkomne til at komme og se hvad vi laver.

Vores adresse er: MLF, Holeby skole, Vestervej 126, 4960 Holeby.

Foreningen er medlem af:

Folkedans Danmark

Spillemandskredsen

DGI

Foreningen Norden

Foreningens vedtægter kan ses HER.